TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. www.cadouri-din-lemn.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Utilizarea site-ului www.cadouri-din-lemn.ro

1) PLASAREA COMENZII
Clientul poate plasa comenzi telefonic, prin e-mail sau utilizand cosul de cumparaturi virtual din cadrul site-ului cadouri-din-lemn.ro.
Odata adaugat in cosul de cumparaturi, produsul este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.
Stocurile de produse afişate pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea se poate intampla ca pe site produsul sa fie marcat ca fiind pe stoc, dar din cauza fluxului de vanzari acesta sa nu mai existe in realitate. In acest caz, veti fi notificat.
Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea comenzii, implicit nici rezervarea automata a produsului.

 • Pentru comenzi telefonice puteți apela la nr. de telefon +40784.395.295;
 • Pentru comenzi prin email puteti utiliza adresa comenzi@cadouri-din-lemn.ro.
  Atat pentru comenzile telefonice cat si pentru cele pe email, trebuie sa ne oferiti specificatiile produselor pe care le doriti (codul produsului, cantitate, dimensiuni, etc) și datele complete necesarare facturarii si livrarii comenzii (nume, prenume, numar de telefon, adresa de livrare, adresa de facturare).

www.cadouri-din-lemn.ro poate decide anularea unei comenzi sau nelivrarea produselor in cazul in care descopera folosirea abuziva a website-ului ori constata date incomplete sau incorecte in formularul de comanda.

Prin finalizarea comenzii:

 • Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii;
 • Clientul consimte ca www.cadouri-din-lemn.ro il poate contacta prin orice mijloc disponibil, in orice situatie in care este necesara contactarea clientului.

Factura se va emite pe baza datelor furnizate de catre client in procesul de creare cont sau la plasarea comenzii. Recomandam clientilor sa verifice datele furnizate.

2) METODA DE PLATA
Plata poate fi facuta prin ramburs, transfer bancar si online.

 • Prin plata ramburs, plata se va face numerar, la livrare direct catre angajatul firmei de curierat;
 • La plata prin transfer bancar, plata se face in baza facturii proforma emise de catre Party Balloony S.R.L., dupa confirmarea disponibilitatii produselor.
  Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata/detalii plata sa mentionati numarul facturii proforma.
  Procesarea comenzii dumneavoastra incepe in momentul in care suma transferata este confirmata pe cont.
 • Online – cu card de credit prin tranzactii securizate.

3) LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se face prin intermediul unei firme de curierat rapid.
Costul livrarii este de 20 lei comenzile mai mici de 200 lei (TVA inclus) si gratuit pentru comenzile ce depasesc aceasta suma.
Pentru produsele personalizate, timpul de procesare este de maximum 30 zile de la data comunicarii mesajului de confirmare.

4) RETURNAREA PRODUSELOR

Pentru orice problema legata de produsele livrate de noi, ne puteti contacta telefonic sau ne puteti scrie un e-mail la adresa comenzi@cadouri-din-lemn.ro.

Conform dispozitiilor UG nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, se poate aplica pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice.
Cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina clientului.

Daca returul se face cu respectarea conditiilor:

 • Produsul este ambalat corespunzator;
 • Produsul nu prezinta urme de utilizare;
 • Produsul si ambalajul sunt in starea originala, fara urme de deteriorare;
 • Produsul este returnat prin aceasi metoda de livrare prin care a fost trimis.
  Contravaloarea marfii returnate se va plati in maxim 30 de zile lucratoare, in cazul in care clientul solicita acest lucru, sau se vor inlocui produsele, in concordanta cu comanda lansata initial.

Produsele personalizate cu poza, sigla sau textul cerut de client, NU SE POT RETURNA, conform legii, deoarece sunt facute pe comanda si nu pot fi revandute.

In cazul primirii unui produs care prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit, cu conditia sesizarii telefonice in termen de 24 de ore de la primirea produsului.
Clientul are dreptul sa solicite returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. In cazul in care produsul nu poate fi inlocuit, se va restitui contravaloarea acestuia. Returnarea se face pe cheltuiala cadouri-din-lemn.ro.

Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email comenzi@cadouri-din-lemn.ro .

5) RESPONSABIITATEA PRIVIND PRODUSELE

www.cadouri-din-lemn.ro nu este responsabil in cazul in care:

 • produsele nu sunt livrate la timp, daca acest lucru tine de firma de curierat.
 • produsele ajung la destinatar deteriorate, distruse sau se pierd in timpul transportului. Acestea cad in sarcina transportatorului.
 • exista prejudicii cauzate de nefunctionarea sau imposibilitatea accesarii paginilor magazinului online;

In cazul in care pretul sau specificatiile unui produs au fost afisate gresit, www.cadouri-din-lemn.ro isi aloca dreptul de a anula comanda si de a anunta clientul in cel mai scurt timp.

Valoarea maxima a obligatiilor www.cadouri-din-lemn.ro fata de client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate, este valoarea sumei incasate de la client pentru comanda in cauza.

www.cadouri-din-lemn.ro nu este responsabil si nu pretinde proprietate asupra fisierelor incarcate de catre client in modulul nostru de personalizare produs.

Clientul garanteaza ca pentru fiecare imagine incarcata sau transmisa pentru serviciul de personalizare, are drepturile de autor, are permisiunile necesare si acordului tuturor persoanelor din fotografie, sa distribuie, sa transfere si sa stocheze si/sau sa le faca disponibile.

6) DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului cadouri-din-lemn este proprietatea Party Balloony Events si este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996) cu completarile ulterioare.
Copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

7) LITIGII

Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre o instanta competenta de la sediul Cadouri-din-lemn.ro, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Documentul TERMENI SI CONDITII se supune legislatiei romane.