Introducere

Politica de Confidentialitate are rolul de a va informa ce tipuri de date sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate si care sunt drepturile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, oferindu-va o imagine de ansamblu a modului in care va protejam confidentialitatea.
Va recomandam sa cititi aceaste informatii inainte de a utiliza website-ul https://cadouri-din-lemn.ro/, iar daca nu sunteti de acord cu prevederile acestuia, va rugam sa incetati utilizarea paginii web.

Cine suntem?

Party Balloony Events S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J13/1745/2017, avand cod unic de inregistrare fiscala 37679149, este operatorul datelor tale.
Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de prezenta Politica, de modul in care se prelucreaza datele tale sau drepturile tale, ne poti contacta la adresa de e-mail comenzi@cadouri-din-lemn.ro

Ce date cu caracter personal colectam?

1. Date pe care ni le-ati furnizat dvs.:

  • adresa de e-mail.
  • numele si prenumele;
  • adresa de livrare;
  • adresa de facturare;
  • numar de telefon;
  • modalitatea de plata;
  • datele cardului bancar.

2. Date colectate automat despre dvs.
In mod indirect, informatii care sunt stocate automat de module cookie si alte instrumente de sesiune precum: adresa IP, browser folosit, durata sesiunii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, paginile vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  1. Deschidere cont de utilizator pentru website;
  2. Desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra şi S.C. Party Blloony Events S.R.L., preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe website, informarea asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
    Utiliztorul este obligat sa furnizeze unele date personale pentru gestionarea si expedierea comenzilor facute de catre acesta. Refuzul determina incapacitatea societatii de a onora comenzile plasate. Utiliztorul este raspunzator de pastrarea confidentialitatii datelor de acces ale contului si de utilizare a propriului cont, indiferent daca autentificarea se face sau nu cu voia sa.
  3. Pentru activitati de marketing prin intermediul poştei electonice, telefoniei mobile sau prin posta. Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati;
  4. In vederea gestionarii reclamatiilor si sesizarilor referitoare la serviciile prestate;
  5. Pentru a imbunatati experienta clientilor;
  6. In rapoartele şi statisticile interne ale companiei;
  7. Pentru alte scopuri pentru care v-am cerut acordul.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal?

Nu vindem, transferam sau divulgam informatiile pe care le colectam pe website-ul nostru catre orice persoana din afara, fara consimtamantul dvs., cu exceptia:

  • Furnizorilor de servicii de curierat;
  • Furnizorilor de servicii de plata/bancare;
  • Furnizorilor de servicii IT;
  • Cazurilor prevazute de lege si atunci cand este necesar pentru respectarea obligatiilor legale, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal?

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma Cadouri din lemn. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun. Vor fi pastrate doar acele date cu caracter personal care fac parte din acte / documente pentru care legea prevede un termen de arhivare iar la expirarea termenului legal de arhivare acestea vor fi distruse.

Securitatea informatiilor dvs. personale

  • Datele sunt stocate pe teritoriul Romaniei, in deplina concordanta cu cerintele legale si in conditii de maxima siguranta si protectie.
  • Vom lua masuri de precautie tehnice si organizationale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzatoare sau modificarea informatiilor dvs. personale;
  • Toate tranzactiile financiare electronice au loc prin redirectionarea browserului utilizatorului catre operatorul de plati online, prin urmare, numerele cardurilor de credit sau debit nu sunt stocate şi nu sunt accesibile Cadouri din lemn.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet sau prin intermendiul altor retele publice, in general, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.
Sunteti responsabil(a) pentru pastrarea confidentialitatii parolei pe care o utilizati pentru accesarea website-ului nostru; nu va vom solicita niciodata parola (cu exceptia momentului cand va conectati pe website-ul nostru).

Ce drepturi aveti?

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal:

  • Dreptul de a solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal;
  • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii ii cazul in care se contesta exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator de date personale;
  • Dreptul de a depune plangere – poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. https://www.dataprotection.ro/
  • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamant, il puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Cand se actualizeaza Politica de Confidentialitate?

S.C. Party Balloony Events S.R.L. are dreptul de a actualiza si modifica periodic Politica de Confidentialitate fara a anunta in prealabil utilizatorul. Orice modificare este adusa la cunostinta utilizatorului prin intermediul acestui site, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui document.

Utilizarea cookie-urilor

Despre politica privind fisierele cookies de pe website-ul nostru va puteti informa aici .